Rc autósok a véleményeteket szeretném?
Figyelt kérdés
Szóval..ne kövezzetek meg..de az eszembe vettem hogy saját magam rakok össze egy autót.
Az autó: [link]
Adó és vevő: [link]
motor,esc, szervó: [link]
a gearbox amibe átlesz rakva az előző linkben szereplő motor: [link]
kiegészítők: [link]
A gyorsaságot szeretném növelni..tudom hogy ez egy "crawler" deh...
Ezekkel az alkatrészekkel működőképes lenne a kocsi?
Milyen maximális sebességre számithatok?
Milyen akksit szükséges ehhez vennem?
Köszönöm válaszaitok és a segitséget!
2019. jan. 27. 21:37
1/5 anonim válasza:
Nos én csak annyira vagyok tisztában a dolgokkal hogy vannak elég jó magyar fb csoportok. Ha normálisan lehet ott kommunikálni mindenképpen hozzájuk fordulj mert itt nem valószínű hogy bárki is használható választ tud adni
2/5 anonim válasza:
Ez egy merev hidas mászó vas, ez soha nem lesz gyors. Inkább nézz itthon használtan egy vasat, jobban jársz. Vagy banggood.com-on a feiyue eagle desert buggy, az hátul merev hidas csak, és van benne diffi. Kb 35-40 km/h végsebessége van.
3/5 Milan111111111111 válasza:
Én a helyedben nem lennék teljesen biztos abban, hogy a motor és a szabályzó eredeti, ugyanis elég sok hamisítvány van az ilyenekből.
4/5 anonim válasza:
Kedves #3, a goolrc eleve kínai márka. Egyébként ilyen elektronikát nyugodtan lehet onnan vásárolni, sőt. Én kizárólag kínából vettem mindent, mert a hazai boltoknak pofátlan az árképzése.
Egyébként ha jó elektronikát szeretnél, akkor a banggood-ról vegyél racerstar-t.
5/5 anonim válasza:
Illetve akkunak aliexpressen keresd meg az official HRB store-t, tőlük vegyél 2S lipot, legalább 35-40 C értékben. Kisebb autókba elég lehet a 2200-3500 mAh is, nagyobb gépbe mehet nyugodtan a 6000 mAh akku is. (1/8 méretbe akár 2 is sorba kötve, de arra olyan esc is kell, ami tudja a 4 cellát kezelni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!