Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Rc autósok a véleményeteket...

Rc autósok a véleményeteket szeretném?

Figyelt kérdés

Szóval..ne kövezzetek meg..de az eszembe vettem hogy saját magam rakok össze egy autót.

Az autó: [link]

Adó és vevő: [link]

motor,esc, szervó: [link]

a gearbox amibe átlesz rakva az előző linkben szereplő motor: [link]

kiegészítők: [link]

[link]

A gyorsaságot szeretném növelni..tudom hogy ez egy "crawler" deh...

Ezekkel az alkatrészekkel működőképes lenne a kocsi?

Milyen maximális sebességre számithatok?

Milyen akksit szükséges ehhez vennem?

Köszönöm válaszaitok és a segitséget!

2019. jan. 27. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos én csak annyira vagyok tisztában a dolgokkal hogy vannak elég jó magyar fb csoportok. Ha normálisan lehet ott kommunikálni mindenképpen hozzájuk fordulj mert itt nem valószínű hogy bárki is használható választ tud adni
2019. jan. 27. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egy merev hidas mászó vas, ez soha nem lesz gyors. Inkább nézz itthon használtan egy vasat, jobban jársz. Vagy banggood.com-on a feiyue eagle desert buggy, az hátul merev hidas csak, és van benne diffi. Kb 35-40 km/h végsebessége van.
2019. jan. 29. 07:50
 3/5 Milan111111111111 válasza:
Én a helyedben nem lennék teljesen biztos abban, hogy a motor és a szabályzó eredeti, ugyanis elég sok hamisítvány van az ilyenekből.
2020. jan. 16. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves #3, a goolrc eleve kínai márka. Egyébként ilyen elektronikát nyugodtan lehet onnan vásárolni, sőt. Én kizárólag kínából vettem mindent, mert a hazai boltoknak pofátlan az árképzése.

Egyébként ha jó elektronikát szeretnél, akkor a banggood-ról vegyél racerstar-t.

2020. jan. 17. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Illetve akkunak aliexpressen keresd meg az official HRB store-t, tőlük vegyél 2S lipot, legalább 35-40 C értékben. Kisebb autókba elég lehet a 2200-3500 mAh is, nagyobb gépbe mehet nyugodtan a 6000 mAh akku is. (1/8 méretbe akár 2 is sorba kötve, de arra olyan esc is kell, ami tudja a 4 cellát kezelni.)
2020. jan. 17. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!