Lehet-e ilyet csinálni?

Figyelt kérdés

Van 1 fi-hi tornyom és annak van a hátulján a csatlakozók piros fekete piros fekete és 1 piros fekete az 1 pár.

Na de mivan akkor ha nem pár piros feketét ötök össze?

(nem tudom jobban megfogalmazni)

2010. jún. 30. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Asszem értem a kérdést, arra gondolsz hogy nem a párjához kötöd hanem keresztbe. Nem tudom mi lesz akkor de én nem kísérleteznék vele max akkor ha már nem kell a hifi. Valószínűleg leégne az erősítője.
2010. jún. 30. 11:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen arra gondolok!

Valaki még tudna valamit mondani?

Köszi a választ:D

2010. jún. 30. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne játssz a tűzzel. Unatkozol?
2010. jún. 30. 11:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Ne csak a fi-finek a kimenetén nem jó az egyik csatornájának a fekete része!
2010. jún. 30. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek különböző eszközök, bemeneti, jobb illetve bal oldalaik. Ha keresztbe kötöd, akkor az lesz, hogy, ha kiválasztod az egyik bemenethez tartozó eszközt, akkor az egyik oldal szól, ha a másik eszközt, akkor meg a másik oldal szól. Sok értelme nincs így kötni (remélem nem a hangszóró kimenet rugós csatlakozóit szeretnéd keresztbe kötni ...)

maci

2010. jún. 30. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Közben megírtad ... Ha kimenet a csatlakozó, a feketék jó eséllyel közösíthetőek, sőt a legtöbbször ezt gyárilag is megteszik. Bár, ha az egyik tönkrement, mégis elképzelhető, hogy teljesen függetlenek voltak egymástól, mert erre a részre a legkevésbé jellemző a tönkremenetel. Ettől függetlenül ez nem feltétlenül jelenti hogy a te készüléked is ilyen. A kapcsolási rajzából kiderül, ha megvan egyáltalán. A gyártó honlapján keress rá esetleg, ha mást nem, egy support e-mailcímet találhatsz, ahova írhatnál...

Ha végképp ki akarod próbálni, azt úgy tedd meg, hogy egy hangszóróval a jó feketét, és az oldalaknak megfelelő pirosat felváltva kis hangerőn kipróbálod mindkét kimenetet, majd ha úgy szól, mindkét hangszórót bekötve továbbra is kicsi hangerővel a feketét a jó csatlakozóban közösítve hajtod meg a hangszórókat. A többit belátásod szerint ...

maci

2010. jún. 30. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi mindent!! sokat segítettetek:D
2010. jún. 30. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!