Hogyan szüntessem meg a számítógép zúgó zaját?

Figyelt kérdés
ez a ventillátorok miatt van ,mert bevannak porosodva?vagy miért?és hogy szüntessem meg?
2010. jún. 29. 15:03
 1/10 anonim válasza:
Szia. nekem is ez volt a problémám.a ventillátor nagyon zúgott(persze nem tudom h neked is ez-e a baj?) ha igen akkor vedd le az oldát a gépháznak.és akkor kicsit csendesebb lesz,vagy pedig cseréltesd le a ventillátort.
2010. jún. 29. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha garanciális, akkor ne vedd le az oldalát, mert elveszítheted a garanciát, hanem akkor a szervízben érdemes kitisztíttatni (ventillátor tele van ilyenkor porral).

Ha nem garanciás, és meg tudja valaki csinálni, akkor is áramból legyen kihúzva...

2010. jún. 29. 15:11
 3/10 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz a gépet nem árt időnként kitakarítani nekünk mondjuk alapból a ventilátor csere volt de egyszer néhány alaplapra döglött pók is komoly gondot okozott mert a gép nem indult be és telós segítségen a hivatásos kocka se értette mi baja. szétkaptuk és 2 centi por az alján meg rovarok, dögölve.
2010. jún. 29. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
amíg működik a gép, addig nem cserélnek ki ventit se, ha garanciális.
2010. jún. 29. 17:16
 5/10 A kérdező kommentje:
na,levettem az oldalát,kiporszívoztam,alig volt benne por,aztán visszaraktam az oldalát,visszadugtam a kábeleket,és láss csodát,hangja sincs!:D:P
2010. jún. 29. 19:02
 6/10 A kérdező kommentje:

NEM JÓ:@@

csak ideiglenesen volt jó,már megint úgy zúg,mint egy PORSZÍVÓ:@

2010. jún. 29. 19:27
 7/10 anonim válasza:
kapcsold ki Xd
2010. júl. 21. 15:39
 8/10 anonim válasza:
minél előbb szedd ki a ventilátort, mert nekem is ez volt a baj és felrobbant a gépem. :)
2010. júl. 21. 18:05
 9/10 A kérdező kommentje:
?:O
2010. júl. 21. 18:18
 10/10 anonim ***** válasza:
bizony nekemis a ventillátor hirtelen kattogott és aztán kipatant a helyéről és puff minden elmúlt UGYE?? >]
2010. júl. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!