Megéri Wii-t venni a kritikák ellenére? Személyes tapasztalatokat szeretnék.
Egy ideje gondolkozom már, hogy be kéne egy Wii-t szereznem, főleg az tetszik benne, hogy viszonylag interaktív és nem csak a fotelban ülve nyomogatom a gombokat. Természetesen chippelten gondoltam, hogy vigye a másolt jhátékokat, vaterán akad jó árban néhány olyan, szóval az nem gond.
A gond ott kezdődik, hogy olvasgattam pár kritikát és a többsége eléggé lehúzta a konzolt. Egyrészt hogy a grafika nem egy nagy eresztés (ez még annyira nem zavar, nem vagyok egy konzolb*zi, hogy emiatt menjen el a kedvem tőle), de olynaokat is írnak, hogy a célzás például nem túl gyors és pontatlan is stb.
Szóval ezek elvették kissé a kedvem, ezért kérdezlek titeket. Főleg Wii tulajdonosok válaszát várom vagy azokét, akik legalábbis már többet használták a Wii-t.
Köszi előre is.
Nem is arra számítok, hogy milliméter pontos... Na most aki CSAK fikázni tudja a Wii-t, ne írjon fölöslegesen, hacsak nem konkrét tapasztalatot oszt meg.
2.-nak köszi, várom a többi választ.
ugyan nekem nem wii-m van hanem X-boxom, de most adják ki xboxra a kinectet, ami ugyanígy mozgást érzékel, csak sokkal precízebb és jobb technika.
én az mellett döntenék
Szia!
A Wii érzékelője pontos!(Motion plus, vagy egyben remote plus)
A grafika jobb az x-box 360-on és a ps3-an!(utóbbi Blu ray, és 3D támogatás, ami a jövő!!!)
Én azért vettem Wii-t, mert Wii-re jobban tetszenek a játékok. Én kifejezetten NEM szeretem az akció játékokat(inkább x-box 360, és ps3). Wii-re is van akció, félreértés ne essék, de több a kimondott NINTENDO játék rá.
PL: New Super Mario Bros, Donkey Kong Country Returns, Mario Kart, Super Mario Galaxy 1,2, Mario Parti stb..
Wii-re nagyon sok sport és parti játék van.
Igaz, hogy már a másik két konzolon is van mozgásérzékelés, de nem minden játék támogatja. A Wii alapból mozgásőzékelés gép.
Röviden:
Ha a keményebb játékokért rajongsz inkább, akkor X-box 360.(persze vannak kivételek)
Ha a keményebb játékokért rajongsz, és adsz a fejlett technológiára, akkor ps3(itt is vannak kivételek, mármint a játékoknál.)
Ha az ilyen kedves aranyos mesésebb játékokért rajongsz(Mario,Parti stb.) , és szereted a NINTENDO játékait, akkor Wii(itt is vannak kivételek, vannak azért akciók is..)
És hozzátenném: A Wii-hez nagyon sok kiegészítő van:
Pl: Lehet kapni hozzá pisztolyt, táncszőnyeget, teniszütőt stb...
Én vehettem volna ps3-at is, majdnem meg is vettem, de nekem Wii kellett!!!!
Remélem tudtam segíteni, bár szerintem későn írtam :D
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!