Segíteni kellene psp-s ügyben mert most nem használtam és valamiért nem megy.!?
A töltő működik? Mikor rádugod, látod, hogy tölti (az én 3000-es Slim-emnél egy narancssárga LED gyullad fel)?
Mert lehet, hogy akkor a töltővel van baj, nem magával a konzollal.
Még esetleg azt próbáld meg, hogy USB-n keresztül kösd össze a PC-del és nézd meg, hogy úgy reagál-e valamit. (Bár ehhez lehet, hogy viszont bekapcsolt állapotban kell lennie a kisgépnek.)
Bocs, félre informáltalak! Az E-1000-es (Street) modelleken, ha jól tudom, nincs semmilyen LED villanó, mint a korábbi változatoknál (mint amilyen nekem is van), így se működés, se töltés alatt nincs semmilyen világítás.
Hát ha gépre rádugva sem reagál semmit sem, akkor igen, valamilyen szervizhez érdemes elvinned, mert ezek alapján lehet, hogy az akkumulátorral lehet valami, de az is lehet, hogy a töltő romlott el. Szóval nem teljesen egyértelmű, hogy mi miatt nem működik.
De azt is kipróbálhatod, amit az első válaszoló írt, hátha tényleg csak az kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!