Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segíteni kellene psp-s ügyben...

Segíteni kellene psp-s ügyben mert most nem használtam és valamiért nem megy.!?

Figyelt kérdés
Azzal a segélykéréssel fordulnék felétek, hogy van egy psp-m amit már egy fél éve nem használtam. És most újra szerettem volna használni,de itt kezdődött a probléma hogy nem töltött és nem reagált semmire. Egy psp E-1003 mas fat gépről van szó. És most nagy pánikban vagyok mert nagyon szeretem. Ha valakinek volt ilyen vagy csak tujda mit kell csinálni az kérem válaszoljon itt.? Csak azért a kérdőjel mert anélkül nem engedi!?

2019. jan. 8. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem 5 percre kéne töltőre tenni...
2019. jan. 8. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:

A töltő működik? Mikor rádugod, látod, hogy tölti (az én 3000-es Slim-emnél egy narancssárga LED gyullad fel)?

Mert lehet, hogy akkor a töltővel van baj, nem magával a konzollal.

Még esetleg azt próbáld meg, hogy USB-n keresztül kösd össze a PC-del és nézd meg, hogy úgy reagál-e valamit. (Bár ehhez lehet, hogy viszont bekapcsolt állapotban kell lennie a kisgépnek.)

2019. jan. 8. 16:18
 3/5 A kérdező kommentje:
1 es válaszoló. Nem 5 perc volt de holnap akkor felteszem egy egész napra
2019. jan. 8. 19:52
 4/5 A kérdező kommentje:
2 es válaszoló köszönöm a jófejséged. Hát nem gyulladki az egyik led sem és sajna nincs másik töltő. Oké a gépeset megpóbálom. De még foglalkoznak pl videójátékbolt.hu nál vagy konzolvilágnál még ilyen javítással mert akkor szombaton elvinném.
2019. jan. 8. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocs, félre informáltalak! Az E-1000-es (Street) modelleken, ha jól tudom, nincs semmilyen LED villanó, mint a korábbi változatoknál (mint amilyen nekem is van), így se működés, se töltés alatt nincs semmilyen világítás.

Hát ha gépre rádugva sem reagál semmit sem, akkor igen, valamilyen szervizhez érdemes elvinned, mert ezek alapján lehet, hogy az akkumulátorral lehet valami, de az is lehet, hogy a töltő romlott el. Szóval nem teljesen egyértelmű, hogy mi miatt nem működik.

De azt is kipróbálhatod, amit az első válaszoló írt, hátha tényleg csak az kell. :)

2019. jan. 8. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!