Van egy angol xbox one profilom es ha csinalok egy magyar profilt es veszek ra magyar feltoltokartyaval season passt azt tudom gond nelkul hasznalni az angol profilomon?
1 a boltok MAJDNEM kifogytak az angol feltoltokartyakbol
2 nekem nincs bankkartyam
Lehet, hogy kevered a dolgokat. Xbox Oneon bármikor átválthatod a profilod régióját. Csak 360 van durván megkötve. Bemész a beállításokba és valahol lehet állítani a locationt. Ha azt átrakod bármelyik országba és újraindítod a gépet akkor egyből ott vásárolhatsz olyan feltöltőkártyával amit az az ország storeja elfogad. Mindegy hogy melyik xbox one storeból vásárolsz menni fog a profiloddal.
Például én alapból a magyaron vagyok, de ha esetleg van valami nagyon jó akció angol stb storeon, csak átállítom újraindítom, megveszem és visszamegyek a magyarra. Onnantól, hogy megvettél valamit ott lesz a profilodba és a ready to installba régiótól függetlenül. Nem kell ezért külön profilt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!