Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a tudnivalo eröl a hangszor...

Mi a tudnivalo eröl a hangszororol akai ss023a-x10? Tényleg olyan jó ahogy mondják?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 22:15
 1/2 anonim válasza:

Nézz oda, megközelítés kérdése. Az ár/érték aránya valóban nagyon jó. Rengeteg mindent belezsúfoltak a készülékbe, 50 Watt teljesítményű, lejátszik SD kártyát, van USB csatlakozója, Bluetooth kapcsolata, három és feles jack csatlakozója, vezeték nélküli mikrofonja (elsőbbségi funkcióval), távirányítója satöbbi satöbbi - de ezeket nyilván tudod.

Mégis, azért írtam, hogy megközelítés kérdése, mert a jósága erősen függ attól, hogy mire akarod használni. A gyári adatok szerint 20-tól 20 ezer Herzig visz át, nos... Semmivel nem tudom igazolni, csak összehasonlítással, de a basszus érték szerintem túlzó. Úgy 50 Herz körül indul valójában. A nagy basszusokat ugyanis nem hozza, ott egyszer csak inkább torzít, mintsem tisztán szólna. És még valami: szűrő elektronikája vagy nincs, vagy elég gyönge. Emiatt aztán elég magas az alapzaja.

Mindezzel együtt a hasonló termékek közül tényleg kiemelkedik.

2019. jan. 2. 08:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólását!
2019. jan. 2. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!