Miért nincs Xbox One S-ből fekete?
Annyira csúnya ez a fehér. Tuti 1-2 év után be fog sárgulni a kontrollere, meg kifakul maga a gép is, mint a mosógépek.
Undorítóan fog kinézni. Lehet valahol feketét venni az országban?
Ott írják, hogy megszünt.
A mosógép sárgasága elmúlik Domestos, vagy Flóraszept konyhai spricnis tisztítótól, hacsak nem a lemez rothad alatta, és nem a rozsdától sárgul.
Ráadásul a fehér műanyag szinezék nagyságrendekkel drágább, mint a faszénből, vagy koromból készült fekete. :-)
Azért drágább mert egyes kereskedők akiknek mondjuk nem vág amúgy profiljába az adott termék, nem akarják felfogni, hogy lecserélődött a termékpaletta és bukták az áru értékét.
Egyébként évek óta fehér S-em van és nem sárgult be. Szoktak limitedes egyéb színű gépek lenni de azok meg azért drágábbak.
2 éve van meg a fehér one s-em, eredeti fehér kontrollerrel. Semmi baja, hofehér még mindig.
Nem a pörköltes tányérban tárolom, kezet is szoktam mosni, igy még soha nem volt zsíros, koszos. Ennek ellenére nedves törlőkendővel szoktam takaritani, ahogy pl a telefonomat is.
Amúgy lehet venni fekete kontrollert, meg más szinekben is van.
Jah, és anno mikor vettem örültem, h fehér, mert tök szép igy fehéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!