Milyen PC-t vegyek játékhoz? Max 70000 ft
Figyelt kérdés
Eléggé kezdő vagyok a témába City Car Drivingot, Euro Truck Simulator 2-vel játszanék rajta leginkább.2018. dec. 17. 19:08
1/12 anonim válasza:
Ennyiből nagyon játékra való gépet nem fogsz kapni.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ?
Akkor te milyen gépet ajánlanál?
2018. dec. 17. 19:17
3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi az első mondat utáni kérdőjelért :D
2018. dec. 17. 19:17
4/12 repulo válasza:
Nézd meg az ajánlott gépigényt, ha erősebb nem baj, azzal már tudsz kalkulálni. Azért 70 misi nem túl combos játékos gépre újonan. :-)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi akkor körülnézek még :D
2018. dec. 17. 19:18
7/12 repulo válasza:
Csak a viszonyítás kedvéért. Nyár elején rakattam össze egy gépet az új i 3 procival videokártya nélkül, na ez volt 160 körül 8GB RAM-mal, 256 GB SSD-vel. A proci ára azóta a másfélszerese.
8/12 A kérdező kommentje:
Aha, köszi
2018. dec. 17. 19:24
9/12 anonim válasza:
Szia.
Amd-s gépet rakj össze magadnak!
Olcsóbb és jóval erősebb mint az intel...:)
Bár azért szánj rá többet, ha pár éven belül nem akarod kidobni a kukába.
10/12 anonim válasza:
PS-en nem gondolkodtál? Vagy te is olyan vagy, mint én, hogy a konzol nem neked való? Én utálom! Billentyűzet- és egérpárti vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!