Hogyan lehet frissíteni egy xbox360at hogy menjek rajta az új játékok is?
Hali
a kérdés nem egészen egyértelmű.
arra vagy kiváncsi, hogy hogyan tudod frissíteni a szoftvert a boxon,mert a legújabb játékok nem mennek. vagy arra,hogy mire figyelj, hogy ne banoljanak ha neten játszol, vagy nem értem mért nem mered netre kötni.
igazából ha neten játszol akk mind1 mit csinálsz mert előbb utóbb banolni fognak.
-frissíteni, hogy az új játékok menjenek sztem magdatól ne vállald, be de ha leszedsz egy wave3 disable progit akk azzal menni fognak az új játékok, de így tényleg hamar fognak banolni ha neten játszol
-közben rájöttem, hogy lehet h arra gondolsz, hogy ha netre kötöd a flashelés elszáll és megint nem fognak menni a kiírt játékok? igazából ez nem fog előfordulni, még akkor se ha frissíted a gépet 1-1 játéknál ha kéri.
pl nekem cod:mw2 nem ment. rákötöttem netre, frissítettem ahogy kéri majd ment. játszani nem játszottam, mert bant nem kockáztattam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!