Mennyire fiús ez az okosóra?
ez nem okosóra, ezt jobb ha tudod.
Teljesen unisex az óra.
Egyébként, én akkor már egy mi band3-mat néztem volna, alig drágább, de újabb.
https://www.youtube.com/watch?v=dMMDjbxto74
az inkább egy karkötő. Persze alapvető funkciókat az is tudja.
Ez egy okoskarkötő. Tud lépést számlálni, pulzust mérni és jelzi az értesítéseket. Az okosórák többségével lehet hívást fogadni, indítani, sokba SIM-kártyát is lehet tenni.
Teljesen jó lesz neki.
Tök jól néz ki.
(Azt hittem, megint valami ronda nagy bumszlifejű, plészínű, ezüstláncos izé, lesz... amit csak azért vesz fel az illető, hogy úgy nézzen ki, mint a kivénhedt milliomosok. Be is írtam volna, hogy úgy fogsz kinézni, mint öregapád.)
Ez leginkább fitness karkötő. Abból viszont egéssz jó. (Bár a Mi Band 3 újabb, többet tud és alig drágább.)
Ha a gyereknek van egy okostelója (BT LE képes), amire tudja telepíteni (minimum) a "Mi Fit" alkalmazást, akkor van értelme, önmagában semmire nem jó.
A készülék így a gyári szíjjal Unisex, de vehetsz hozzá akár terep mintás szíjat is. Ha lányosabbá tennéd, akkor rózsaszín szíj is létezik, bár ezesetben ez nem releváns infó.
Megjegyzem, ilyet hordok én is már vagy 9 hónapja, pedig túl vagyok a 3. X -en és férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!