Hogy tudom összekötni a tv-m a számítógéppel?
Hdmi kábellel próbáltam de a tv azt írja nincs jel
nem tudom nem gondolnám hogy kell még ilyen tv-kártya a gépbe
gtx970-em van annak a hdmi kimenetjéből dugtam a tv-re
Hány HDMI van a tévén? Keresd meg azt a beállításokban, amelyikre dugtad a gépet.
Ha nem csinál semmit írj újra.
A számítógépednek előbb meg kell mondani, hogy arra a portra küldjön valamit, aztán a többit lebokszolja a videókártyával.
A driverek általában úgy működnek (Microsoft elvárás), hogy amikor észleli a másik kijelzőt, automatikusan kinyújtja rá a desktop jobboldali felét. Ezt persze utána át lehet konfigurálni, hogy mi legyen.
Még akkor is, ha a TV bemenete nincs az adott forrásra állítva, a DDC-infót kiolvassa belőle, sőt még olyan TV is van, ahol az infót szolgáltató EEPROM a HDMI 5 V-járól veszi a tápot és még akkor is aktívnak mutatja magát a TV, ha áramot sem kap.
Régebbi Samsung TV-k például. Kipróbáltam, önmagában egy ilyen döglött Samsung alaplapot rádugok a PC-re HDMI-vel, és a gép már azt hiszi, hogy az egy komplett TV. Megjelenik a Windowsban, kinyújt rá, ahogy kell.
Tehát még ilyen is van, az érdekesség kedvéért.
Nézd meg mindenesetre a Windowsban a kijelzőknél, hogy mit lát egyáltalán.
érdekes de nekem is ezt írta ki
átdugtam egy másikba(mert több is van a tv-n) és a másikon jó
Akkor lehet, hogy a másik bemenetet már agyonvágtad, szervizemben szoktam ilyennel találkozni.
A pozitív mellett úgy látom, valakinek "szakmai" problémája is volt a #4 válaszommal, ezért leminősítette. Nyilván nincs ennek számomra különösebb jelentősége, csak szánalmas ugyebár. Fizikai tényeket csak valami nagyon buta figura minősíthet le. Vagy fel sem fogta, mert nem is tud olvasni, nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!