Üdv Szakik! Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy ilyenem: www.hifiengine.com/manual_library/technics/sa-424. shtml Milyen erősségű és márkájú hangfalpár hozná ki belőle a legjobbat max.50 ezerből?
Ja, benne van a linkben.
Mit hallgatsz? Szerintem valami polchangfalat nézz.
8 ohm-osból valami 60 watt környéki szerintem már elég hozzá.
Nézelődni 50 pénzből csak használtat tudsz, ami nem baj, valahogy jók a régi cuccok.
Pl. itt lehet nézelődni, a Vateránál megbízhatóbbak az eladók.
Ennyiért ilyet vettem:
Nem bántam meg. Menj el hozzájuk, hallgasd meg és nem fogsz tovább keresni.
Kösz Srácok, és ha így összejöttünk,még egy laikus kérdés.
Ha egy erőlködőre az van hátul pingálva,hogy 400W, akkor az annyit jelent hogy a 4db hangfal esetén egyenként 100W-os is lehet? Azért homályos a dolog, mert pölö az enyémnél is a leírás 40W-ot ír csatornánként.
Wattokat tök fölösleges nézned. Szobában soha az életbe nem fogsz annyit használni, ami rá van írva, mert levinné a fejed.
A komponensek választásánal meg azt érdemes figyelni, hogy nagyjából egy ákategóriában legyenek. Ha ez nem így van, a rosszabbak miatt nem fogod tudni kihasználni a jobbakat. Ehhez a kabé 30-35 ezer forintos erősítőhöz nem szükséges használtan 50 ezres hangfalat venned. Kivéve, ha azt tervezed, hogy a későbbiekben lecseréled az erősítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!