Az erősítő hibás vagy én nem értek hozzá? (Több lent)
Szinte bármi.
Ennyi információ nem elég.
Mint ha azt kérdezted volna hogy vettem egy autót, de nem indul, mi baja lehet?
Gondold át a kérdésed sokkal jobban mielőtt leírod!
"kikapcsoláskor a crt tv-éhez hasonló hang"
Gratulálok, több tonna CRT javítása után sincs fogalmam, hogy milyen hangról beszélsz.
Hangok vannak, persze, "sok hangok". Biztos arra gondoltál, tényleg.
Normális esetben egy 2.1 erősítő a bemenő bal-jobb csatorna mélytartományát leszűri és közösíti a mélycsatornába. Akkor is, ha 1000 Ft-os, ennek így kell működni és nagyon jó dolgokat lehet rendelni Kínából, 1000 Ft-ért is.
De nem tudhatjuk, mit műveltél, mivel.
Köszönöm a kritizációt, ha értenék hozzá akár csak egy kicsit is, nem tenném fel itt a kérdést, hanem a google segítségével megpróbálnék választ találni.
Az én hibám, hogy magamból indultam ki, de ha tőlem kérdez valamit egy hozzá nem értő személy megpróbálom -kritizálás nélkül- további kérdésekkel konkretizálni, mi is a probléma. CRT-ket sem javítottam, így csak azt a kikapcsoláskori hangját ismerem, amit a mai napig egyes filmekbe is be szoktak vagni (a kondi kisülésével gyorsan mélyülő, sípoló hang).
Be lehet sértődni, de a kérdésed rossz, mert nem lehet rá olyan választ adni amilyet te szeretnél.
Ha meg visszakérdeznek nem tudsz rá válaszolni.
Kínából is lehet kapni selejtet, de ilyen és hasonló moduloknál, paneloknál ez nem jellemző.
Nagyon jó modulokat forgalmaznak, gyakoribb szerintem a felhasználói hiba.
Például én még soha nem kaptam rosszat, bár ez nem mérvadó.
Lehet, hogy zárlatba kötötted a kimenetet, netán aktív subra?
A védelem is adhat ki olyan hangot, sőt ezeknek a D-osztályú végfokoknak a védelme is elég jó, bolondbiztosnak mondható. Talán nincs is (még) semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!