Melyiket vegyem? Xbox One vagy One S?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem nem NEM érdekel hogy One X meg hogy PlayStation! Na de, szerintetek melyiket vegyem? Őszintén én Fortnite oznék, Forzáznék, Overwatchoznék stb. Nagyjából tudom hogy a One S kisebb 4k ... De nem érdekel a mérete és fennt a szobámban nem 4k hanem fullhd tv van! Illetve azt is tudom hogy egy picit erősebb az a One S na de mennyivel? (Nem sokkal tudom) Nektek mi a véleményetek/javaslatotok?

2018. dec. 8. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudok róla hogy az S különösebben erősebb lenne.
2018. dec. 8. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
2018. dec. 8. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

A One-nál 40%-kal erősebb a One S. A One S-nél 4,5-szer erősebb a One X.A kettő közül egyértelműen a One S a nyerő.

A One X 1080p 60 fps-t tud (4K-ban csak 30 fps-t), ezt is jóval nagyobb grafikai részletességgel, mint a csak 1080p 30 fps-t tudó One S.

Forza Horison 4-hez szuper az Xbox One S is. Forza Motorort 7-hez gyenge.

2018. dec. 8. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Embeer, miről beszélsz?!

40%-kal nem gyorsabb, hanem kisebb.

Teljesítménykülönbség szempontjából össz-visz 7%-kal nagyobb órajelű GPU-val rendelkezik a(z) S(lim).

2018. dec. 8. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
A sima One és S között elenyésző a különbség, inkább külső designban különbözik, amolyan ráncfelvarrott One. Én inkább az S-t venném a sima One helyett.
2018. dec. 9. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Na akkor kezdjük elölről. Tehát az Xbox One S az alapmodell már. Sima Xbox Onet nem gyártanak, vagy használtan kapsz vagy ha maradt még raktáron. Hacsak nem kapsz sokkal de sokkal olcsóbban régi gépet semmilyen oka sincsen, hogy ne S-t vegyél. Azt is lehet olcsón kapni használtan. Kisebb, nincs külön tápja sem, kevesebbet fogyaszt és több funkciója van. Az S erősebb mint a sima alapgép, de csak pár FPS-el, ami arra tökéletesen elég, hogy ami játék esetleg gyengélkedik az alapgépen az az Sen jól/jobban fusson. Legjobb példa talán az egyik Tomb Raider ami a legnagyobb helyszínen 29fpsel fut az alapgépen, de S-en stabil 30.

Az egyetlen idézőjeles negatívum az S-el kapcsolatban, hogy azon nincs Kinect csatlakozó, de mivel a Microsoft abszolút lelőtte a projectet ezért kb semmit sem vesztesz.

2018. dec. 10. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Csakis one s. Nem vëletlenül nem gyartjak mar a sima onet. Minden fut az one s-en, full hd tv jo neki. Nekem első konzolom, imádom, nem bântam meg.
2018. dec. 10. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah, és one márcsak olyan van, amire nincs gari. S-et ujonan es hasznaltan is garisan tudsz venni.
2018. dec. 11. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak mondom, hogy van garis sima one és lehet még kapni is újonnan garanciával.
2018. dec. 21. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!