Hogyan vigyázzak a laptopom akkujára?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, mit ne csináljak hogy hosszú életű legyen sokáig az akkum?2010. jún. 27. 13:42
1/3 anonim válasza:
ht amikor feltöltötted árammal akkor egyből vedd ki..mikor 100%on van mert ha tovább hagyod benne,akkor kiég és max 2-3 hónapot bír ki...röviden ennyi..nekemmég nem volt gondom vele;)
2/3 anonim válasza:
A modernebb gépek nem töltik túl az akkut! Szép is lenne, ha csak akkuról használnád otthon! (1 év alatt ledöglene az akku) Nekem 1 éve van meg a laptopon és batterybar szerint 49.344 mWh ból még 48.616 mWh van meg! 1,48 % ot használtam le belőle :) Szóval hagyd mindig a hálózaton, ha teheted...
3/3 anonim válasza:
Lehet hülyeséget írtam, de még talán a 10 éves gépek, sem töltötték túl magukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!