Miért nem tudom az NVIDIA GPU-t alapértelmezettre raki?

Figyelt kérdés
Újratelepítettem a Windows 10-et az Asus X554l gépemen. Elvilegben valami 2 GPU van benne. (Intel & NVIDIA) Amikor meg akarom nyitni az NVIDIA vezérlőpultját ezt íja ki: "Jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az NVIDIDA GPU-hoz." Ez azért baj mert a játékok akadnak mint állat. kérlek segítsetek!

2018. dec. 8. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze hogy akadnak. Ez egy "belépőkategóriás", átlag felhasználásra alkalmas laptop. Legfeljebb egy 920M lehet benne, ami a mai játékok zömére teljesen alkalmatlan.
2018. dec. 8. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem játszok túl hardverigényes játékokat és eddig elég volt bőven, de most nagyon akad. Na mind1. Igazából annál jobb ötletem nincs jelenleg hogy ne játszak semmit mert minden élvezhetetlen. Amúgy 920m van benne, de mondom eddig 30 fps minimum volt.
2018. dec. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!