Hakapeszik kérdése:
Vettem egy új TV készüléket, nincs rajta scart csatlakozó, van egy videó magnóm nincs rajta HDMI csatlakozó csak scart. Hogyan lehet a kettőt összekötni? .
Figyelt kérdés
2018. dec. 2. 08:52
1/7 repulo válasza:
Kompozit kábellel.
Piros, fehér, sárga RCA csatlakozós madzag.
2/7 anonim válasza:
Első hozzászólóé a legegyszerűbb. De amúgy lehet kapni Scart-HDMI kábelt.
4/7 anonim válasza:
Minek használsz videomagnót 2018-ban?
5/7 anonim válasza:
Egyébként meg legalább írd le, hogy milyen más csatlakozók vannak rajta.
Ha a TV-n csak digitális bemenetek vannak, akkor mindenképp kell egy analóg-digitál átalakító a történetbe.
De én még továbbra sem látok semmilyen épeszű indokot arra, hogy egy modern TV-re videomagnót köss rá.
6/7 anonim válasza:
Én is benne voltam valamikor a témában!
A scart-HDMI-t MOST FELEJTSD EL!
Átb'szás a 99%-a!
Analóg jelet kellene szinkronizáltan digitalizálni!
Lehet kapni működőt is, 90.000-től indul!
7/7 anonim válasza:
Probáld be dugni az antena helyéra a videomagnó kábelét, a kábeltévé kábelt meg a videomagnóba. Aztán keres tévén csatornát, meg kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!