Ennek a Thomson uhd tévének szép a képe? Megbízható?
Figyelt kérdés
Féláron árulják most black friday akcióba és hamarosan lejár a kedvezmény ezért minél hamarabb dönteni szeretnék! Soha nem volt még uhd tévém.
2018. dec. 1. 22:57
1/4 anonim válasza:
Uhd és a mérete is bőven jó. Söt ,szerintem túl nagy. 5-6 méterről kellene nézni. Sokan ott cseszik el a tv választást ,hogy másfél méterről nézik a másfél méteres Tv-t aztán kb a felét se tudják átlátni a képnek.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért nagy mert nagy a felbontás nem?
2018. dec. 1. 23:05
3/4 anonim válasza:
Nem, nem azért nagy mert nagy a felbontás. Csak van ilyen méretben is. Ez nem nagyon való házba, max óriási nappalikba ahol messzebb van a kanapé. Közelről nézni nagyon szar. Nálunk is ekkora van a teraszon de nem ez a márka. Na ott meg már tényleg olyan hogy pont elég.
4/4 anonim válasza:
Én is vettem, de 50-es méretben. Ez már nem az a Thomson mint régen, azért ennyi az ára, sokat ne várj tőle.
Tévézésre kiváló. nekem ez a méret 2,5m szemtávolságból tökéletes, de közelebbről sem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!