Okos tévénk miért nem csatlakozik a wifihez?
Figyelt kérdés
Lehet valami frissítést akar leszedni, de ahhoz ugye kell a net, viszont mar ott elakad hogy találjon wifi forrásokat a tévé. Szerintetet mi lehet a baj és mi a teendő?2018. dec. 1. 12:52
1/9 anonim válasza:
LAN-csatlakozó mindegyik okostévén van.
Van benne Wifi egyáltalán?
Lehet, hogy pontos típusa is van?
2/9 blacib válasza:
Szia!
Lehet nincs beállítva a wifi csatlakozás?
3/9 repulo válasza:
Ha van is wifi-d, lehet messze van a tvt-ől, kicsi a jelerősség.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nincs is wifi a lakásban, mert akkor nem így tennéd fel a kérdést.
5/9 A kérdező kommentje:
Emberek, 3 meterre van a router a tevetol... nem kell mindenfele elmeleteket szulni mert "rosszul fogalmaztam meg magam"😂
2018. dec. 1. 18:39
6/9 A kérdező kommentje:
Most nezem azt irja hogy kapcsoljam be az utvalasztot. Talan ezek utan jo lesz?
2018. dec. 1. 18:47
7/9 anonim válasza:
Ilyenkor ide kell írni őszintén, hogy idős hölgyként kéred a támogatást, szívesen segítünk.
Igen, a kikapcsolt útvonalválasztó nem tud utat választani.
8/9 A kérdező kommentje:
Jo most rajottem hogy az utvalaszto a router akar lenni, viszont az 0-24ben be van kapcsolva, viszont a teve agyaltalan nem erzekel semmi wifit, de regen meg a szomszedoket is mutatta, akkor biztos a tevevel van a baj.
2018. dec. 1. 19:32
9/9 anonim válasza:
Nem ok nélkül említettem a vezetékes (LAN) összeköttetést.
Ha csak frissíteni akarsz és rövid a kábel, odaviszed a TV-t közelebb.
Csak be ne törd a kijelzőt, ahogy többekkel előfordult már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!