Melyik lenne jobb választás? Egy MacBook Pro, vagy valamelyik Lenovo Yoga?
Figyelt kérdés
Grafikus melóhoz kellene. Tapasztalatokat, véleményeket szeretnék kerni azoktól, akik ismerik (tehát huzamos ideig használták) ezeket a készülékeket. Más alternatívát/ajánlást is szívesen veszek. A lényeg, hogy legyen erős, és megbízható hosszútávon, és gördülékenyen fusson rajta egyszerre 3 Adobe + böngészőoldalak.
A segítőkész válaszolóknak előre is köszi!
2018. dec. 1. 02:17
1/5 anonim válasza:
Ellátogatsz a prohardver milyen notebookot vegyek topicba, kitöltöd a kérdéssort és ajánlanak valamit. Inkább, mint hogy egy gy-s emberkére hallgass.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszi, megnézem, eddig nem ismertem ezt a fórumot.
#2 Olyat nem írok a kérdésbe, amire nincs pénzem. :D
2018. dec. 1. 12:04
4/5 anonim válasza:
Az Adobe mindig a Macre optimalizál a legjobban. Elég sokszor tapasztaltam. Szóval szerintem Macbook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!