Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy kenwood ka 55 erősítő!...

Van egy kenwood ka 55 erősítő! Amire az van írva 330w?

Figyelt kérdés
Kb hany w os hangfalat bir el ? 330 w az mar jo teljesítmény ?
2018. nov. 29. 07:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tegnap meg próbáltam a mélyet külön kötni de akor ezt nem értem nem szól az L be menetel ,van 2 gomb amivel az oldalakat tudom be kapcsolni es ha le nyomom mind 2tot nem szol az l nem ertem en ezt de mindegy1 . Viszont nem házi mozi hangfal hanem ez kb 3 evel ezelőtt vásárolt hifi magnó hangfalai modern hsngfalak 3 evel ezelőtt a hifi 50 ezer volt el let ejtve ed igy maradtak meg a hangfalai . Viszont nekem erősnek tűnik ez igyis sz egyik oldal mert ahogy irtam 4 esik veszem es látom hogy ki akar szakadni es ez alapján ugy latom el birna egy nagyobbat is hangfalat .
2018. dec. 1. 10:16
 12/15 repulo ***** válasza:
Feladom.
2018. dec. 1. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
A osztályos erősítő, sokkal több áramot vesz fel, mint amennyit a kimeneten kiküld, ezért a 330 wattos felirat. Mára tekerve a 2x35 watthoz 8 ohmon neki 330 wattnyi teljesítményre van szüksége. Mivel te 3 ohmon használod, amit eleve nem kultivál, hiszen 4 Ohm alá nem javasolt vinni, egyszercsak majd kijön belőle a füst. Nem lenne amúgy rossz hangú erősítő, de nem egy erőgép, passzív mélyláda meghajtására tökéletesen alkalmatlan.
2018. dec. 1. 11:36
 14/15 repulo ***** válasza:
A 3 darab plusz dugalj miatt van rajta 330 watt, de az rádióval, erősítővel, lemezjátszóval együtt cakompakk, mindenestül max annyi.
2018. dec. 1. 18:27
 15/15 hmate1996 válasza:

Itt szól, ott nem szól, ha ezt benyomom akkor szól...

Nem lepődnék meg ha megbontáskor kiderülne, hogy valami már most nincs rendben.

És a kérdést sem értem. Jó/rossz teljesítmény. Persze a szobádba több mint elég. De szilveszteri buliba nem egy alkalommal kellett jegestálcán hűtenem ettől jóval komolyabb Akai vagy Luxman erősítőket.

2018. dec. 5. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!