Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 slim vs. XBOX 360 slim vs...

PS3 slim vs. XBOX 360 slim vs ps3 normál vs xbox 360 normál?

Figyelt kérdés
Tudom hogy unalmas, meg keressek rá a gugliban, de jobb személyes véleményeket hallani. A specifikációkat nagyjából tudom, de hátha van olyan aki esetleg találkozott mind2-vel, vagy mind3-mal mivel az xbox slim-et még nem adták ki ez eu-ban. Ezekre lennék kiváncsi: játékélmény, böngészési élmény, gyorsaság, megbízhatóság, mennyire halk vagy csendes. A grafikában úgy tudom nagy különbség nincsen. Ja, és úgy tudom a ps3-mat nem lehet chippelni, ez igaz? Ez a kérdés leginkább a ps3 slim-re vonatkozik :)
2010. jún. 26. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Személyes véleményeket az oldalon a "keresés" funkció segítségével is kereshetsz! ;)

A PS3-at meg nem lehet chippelni, sem a Slimet, sem a FAT-et.

Ha ez játsza a döntő szerepet a konzolvásárlásban, akkor megszületett a válasz!

A játékélményt az exkluzív játékokban keresd!

Böngészési élmény: ha PC-d van, úgy is azzal fogsz böngészni, amúgy egyforma mindegyik!

Állítólag az új box ugyanúgy karcolja a lemezt, de csak akkor, ha a konzolt megmozgatod.

A jellegzetes 3 LED eltűnt, helyette a bekapcsológomb fog pirosan világítani!

Amúgy a helytől függ, hogy mennyire megbízható!

Ha egy zárt szekrényben tárolod, ahol semmi levegőcsere nincs, közben meg 40 fok van, akkor ne csodálkozz, hogy be fog halni!

Ennyi a lényeg!

Ha rám hallgatsz, alaposan körülnézel, hogy melyik konzol exkluzív játékfelhozatala jön be neked jobban, és azt a konzolt választod!

Egy kis segítség:

Xbox 360: Alan Wake, Halo széria, Mass Effect, Forza Motorsport 3, Gears of War.

A legtöbb azért kijön PC-re is és még van pár, csak most nem jut eszembe! xD

PS3: Heavy Rain, Killzone széria, God of War I, II, III, Gran Turismo 5 és 5 Prologue, Little Big Planet 1-2, Resistance széria, Uncharted 1-2, inFamous stb.

Mindegyik only PS játék és itt is van még pár!

2010. jún. 26. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2010. jún. 27. 09:40
 3/3 anonim válasza:
szia! nekem van mind3 és öszintén szólva ha ps3 vs xbox 360 slim akkor xbox! és jó hogyha van egy pc-d mert az kitünö internetezésre! ha játékélmény, akkor eggyértelműen xbox!
2010. szept. 29. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!