Norbika12345 kérdése:
Ha veszek egy PS4 játékot ps-storeban akkor az örökre megmarad?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy például 10 év múlva is szeretnék vele játszani akkor ugyan úgy le tudom tölteni stb? Válaszokat köszönöm!2018. nov. 25. 22:12
1/7 anonim válasza:
Igen.
Viszont nekem volt olyan hogy egy nemhasznalt fiokot 2-3 ev utan toroltek (jott rola email is) ,de azon mondjuk nem volt semmi jatek ,tehat lehet ,hogy ha vasarolsz rajta (sot ,valoszinunek tartom) akkor nem fogjak torolni az ido elorehaladtaval sem.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sokat segített ugyanis nem tudtam hogyan éri meg jobban(lemez vagy digitális) de akkor igy jobban járok!
2018. nov. 26. 11:56
3/7 anonim válasza:
A digitalis a tarhelyed foglalja (ha le van toltve es jatszol vele) a lemezes pedig a polcon a helyet. A polc olcsobb mint a winchester ,viszont ha a lemez tonkremegy ujat kell venni. A lemez altalaban olcsobb ,mint ha storebol venned ,meg hat ugye lehet hasznaltan is venni.
A digitalis verzioval viszont biztos lehet valahogy trukkozni,hogy a haverod is tudjon vele jatszani. A lemezest lehet cserelgetni.
Boven vannak ervek/ellenervek eldontheted ,hogy mi a jobb neked.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából könyvtárba ugyis benne van,bármikor letölthető, es nagyrészt ugyis ilyen nagy leárazásoknal vásárlok a storeban.
2018. nov. 26. 12:41
5/7 anonim válasza:
amíg sony nyújtja a szolgáltatást
6/7 anonim válasza:
Ha storebol vásárolok avval bármikor tudok játszani nem függ ps plustól?
7/7 anonim válasza:
Amit megvettel az a tied. Ha le van toltve akkor barmikor tudsz vele jatszani ,ha nincs letoltve akkor nyilvan net kell a letoltesehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!