Milyen tv-t vegyek?

Figyelt kérdés
110cm átmérő körüli 4k uhd tv-t szeretnék venni. 3 típus közül szeretnék választani. Lg, philips vagy samsungot vegyek? Hallotam róla ,hogy bizonyos tévék nem bírják a gyors kamaramozgást , például sportközvetítéseknél.

#TV #UHD #43inch
2018. nov. 25. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ilyenről nem tudok, hogy nem minden tv bírja a gyors kameramozgást, lehet hogy tévedek, de szerintem ez abszurd! Amúgy hallottam, hogy általánosságban a Samsungok képe a legszebb, nekünk is 2 Samsung van itthon, és tényleg nagyon jók. Összehasonlítási alapom nincs, mert előtte képcsöves tévénk volt, de a jó tapasztalat miatt mindenképp maradnék a Samsung ajánlásánál! Egyébként mennyi rá a kereted?
2018. nov. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!