Lenovo 330 81d100afhv notebook vélemény?
Egy új gépet szeretnék venni, a 6 éves rokkant nyugdíjas laptopom helyett, de érthető okokból - egy hat éves laptoppal a kezemben - nem vagyok otthon a mai gépek értékeiben. Ahogy végignéztem a fent említett notebook specifikációját, csekély tudásommal úgy vélem, nem egy rossz darab, mégis kíváncsi lennék boldog gazdik, vagy épp hozzáértők véleményére.
Előre is köszi!
Szia
Attol fugg hogy mire hasznalnad a gepet?
Mi az a max ar ameddig belefer neked?
Tudok ajanlani ha irsz egy maxot :)
Es hogy mire hasznalnad
Olcsó, de ár érték aránya nem jobb társainál. Gyenge a műanyag, a hw is csak névleges. A Spyware Lenovoban gyakori.
De sokan megveszik. A 10 éves szuzuki is jó autó, a Lenovo is jó lapop. Csak azonos áron, vagy 10%al többért 1.5x jobbat kapsz, akár újonnan is.
De én csak egy troll vagyoke,ezert nézz szét weben és keress igazoló linkeket, hogy milyen jó ez a Lenovo. Úgyis találsz. Csak ne nézd azokat, amik azt írják, hogy Lenovo felejtős.
Az nem mindegy, mikori gyártású Lenovo, 5-6 évesek (G széria) nagyon jók. Két éves Lenovo nem más, mint tajvani műanyag gagyi, gyenge processzorral. Mindez 100-130 ezer körüli áron. Meg ne vedd!
Vegyél inkább cégektől külföldről behozott használt üzleti laptopot. Kiválóak és nem drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!