Black Friday lázban égek! Mikor teszik ki a weblapra a kedvezményes termékeiket? Már Péntek 0h00m-tól vagy csak reggel 8-tól?
Online,Neten,webshopban akarok vásárolni tv-t. Izgulok, nehogy elkapkodják előlem a 100-200ezerrel olcsóbb tv-ket.
Kérdésem, most csütörtök éjféltől üljek a Net előtt és nézzem mikor teszik ki az áruházak ezeket a jó árasított tv-ket és gyorsan megrendeljem vagy elég pénteken reggel 8-tól?
Ez olyan dzsipszi szokás,,,jújj képzeljétek majd fél milláért veszek tvt,,de azé megvárom hátha lejjebb megy egy két százast,,,
Jújjj képzeld akkor lennél igazán menő,ha teljes áron is meg tudnád venni,,,csórikám...
Álmodozzál csak a junoszt tv elött...
Kissé kamuszagú a kérdés...
Szerintem elöbb vegyél fel hitelt ha tudsz...
Én Ferrarit szeretnék,de megvárom hogy a Lambónak mennyire megy le az ára...
"Na, még 1 nap......izgulok, tudok-e venni egy LG C8-t, 400 ezerért? Vagy még olcsóbban......"
Izgulj csak. Nálunk Forintra átszámitva 400 E körül van Black Friday nélkül áruházban. :D +5 perc múlva indul a black friday baromság.
Jelenleg egy 16 éves, 51cm-es crt tv-m van. Ezt cserélném le c8 55colos oledre.
Egy hete 467 ezer Ft volt a bolban,de most 500 ezerért látom. Izgulok, hogy holnap mennyire viszik le az árát? Ha legalább 400 ezerre, az már jó....de baromira örülnék,ha 350-380ezer ft közé tennék!!! Izgulok,lesem az alkalmat...brutál jó lesz holnap!
Aki gúnyolódik a kérdezővel, meg csórózza mert az akcióra vár az egy barom.:D Csak izgatott mert a régi tv-jét újra cserélheti, az meg a legnagyobb nettó f_szság, hogy valaki azért "csöves" mert akcióval akar vlamit venni teljes ár helyett.
Én is nagyon csóró vagyok a 370ezres Macbook Pro-mal, amit akciósan vettem a Mediamarktban 450ezer helyett. Hu mindjárt ki is költözök az utcára csövezni, majd dobjatok egy százast.
Én nem gúnyolódok csak leirtam, hogy nem feltétlenül BF kor a legolcsóbb.
Én megtehetném, de mégsem teljes áron veszem meg a cuccaimat. A kaja az egyetlen amint nem spórolok.
Na,...hiába virrasztottam...éjfélkor kitették a c8-t 450 ezerre. De, csak úgy lehet így megvenni, ha a vevő odamegy érte és elhozza. Mivel nincs kocsim, így vártam. Vesztemre,...reggelig.
Reggel visszatették az árát 500 ezerre!!! Nesze neked BF, még akcioban is sokáig 467 ezerért volt kitéve, most meg a kedves vevő Black Friday alkalmából vegye meg 500 ezerért! Igazi vevőbarát politika!
Így még nem vettem semmit, várok, hátha felbukkan valahol az LG 55C8, 450 ezerért....
Találtam egy másik áruházban is c8-as tv-t 1 órája, 449 ezerért. Rákattintottam és az írja ki, elfogyott. Vegyem meg 570 ezerért. brrrrrrrrrr....
Lesz még esélyem találni valahol 449 ezerért c8-ast?
Találtam egy egész jó ajánlatot, LG 55B8-as 320 ezer Ft.
Talán meg is venném, de nem teszem, inkább c8-t akarok.Hátha lesz még valahol 450-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!