Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG TV műsorujság miért nem...

LG TV műsorujság miért nem tölt be?

Figyelt kérdés

Vettem egy új TV-t pár napja. A pontos modell: LG 49UK6470PLC. T-homeos settop boxon jön a TV adás, közel 60 csatorna. A problémám az lenne hogy a műsorujság sehogy nem akar betölteni.

Ezt írja ki: [link]

Nagyobban: [link]

Azt írja indítsam el az automatikus csatornahangolást. Elindítom, de azt írja ki h találatok száma:0, holott bejön (és tudom nézni) mind a közel 60db csatorna a TV-n, csak a műsorujság funkció nem működik benne.

Mondták, hogy állítsam be az időt (mivel nem tud mihez viszonyítani a TV és akkor jó lesz) az ötlet nem rossz, de nem működik a pontos idő beállítása után sem a műsorújság.

Lenne valami ötletetek a probléma megoldására?

2018. nov. 21. 21:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Milyen kábel köti össze a tévét és a boxot?
2018. nov. 21. 21:22
 2/15 anonim ***** válasza:

"T-homeos settop boxon jön a TV adás"

Ezért nem is fog semmit mutatni a TV műsorújsága. Ha jól tudom, a Telekomnak van külön műsorújság rendszere, a set-top box távirányítójával tudod előhozni. Talán a "Guide" gomb lesz az.

2018. nov. 21. 21:27
 3/15 A kérdező kommentje:

1. hsz:

HDMI kábellel van összekötve a set top box a tv-vel.

2. hsz:

Köszönöm szépen, holnap megnézem :)

Egy ilyen okos tv-n mit szoktatok beállítani? Van olyan funkció amit ti szerettek?

2018. nov. 21. 21:44
 4/15 anonim ***** válasza:

"1. hsz:

HDMI kábellel van összekötve a set top box a tv-vel."

Bukta.

Így nem is fog menni.

Ahogy már írták előttem, így a boxét tudod csak használni.

Csak antenna kábellel működik a guide.

"Elindítom, de azt írja ki h találatok száma:0, holott bejön (és tudom nézni) mind a közel 60db csatorna a TV-n, csak a műsorujság funkció nem működik benne."

Semmi nem működik benne, így szólna helyesen a mondat. De ez természetes.

Csak a tv-be helyezett kártyával tudod megoldani.

[link]

[link]

2018. nov. 21. 21:50
 5/15 A kérdező kommentje:

Akkor ha jól értem a settop boxot antenna kábelel (gondolom ez koax lenne) összekötötm a TV-vel, akkor működik a műsorújság? Vagy ez hülyeség és össze sem lehet kötni? Neharagudj, de most nem vagyok anyáméknál akik a TV-t vették és megsem tudom nézni.

Vagy csak akkor működik ha ilyen médiakártyát veszek bele, gondolom ezt is kell x időnként fizetni és ebben az esetben a settop boxot visszamondom?

Az a baj, h a TV és az internet egy csomagban jön a T-Hometól és így fizetik. Akkor marad a settop box távkapcsa vagy a megfelelő "tyúkbélel" való összekötés?

2018. nov. 21. 22:17
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha T-home box a műsor forrása, akkor csak a box funkcióját tudod használni, a tévén levő ilyenkor nem működik.

Gyakorlatilag monitorként üzemel.

2018. nov. 21. 22:42
 7/15 anonim ***** válasza:

T-Home lehet koax. kábeles (DVB-C) vagy lehet IPTV-box, ami a telefonvonalra csatlakozik.

Ha nálad DVB-C van, akkor azt dugd a TV-be, futtasd le a keresést. Kábeles digitálist kell választani, esetleg a kábeles analógot is megnézheted, most pontosan nem tudom, hogy hagytak-e még rajta ilyen csatornát.

Meg azt sem, hogy azon a kábelen a DVB-C hány csatornája kódolt vagy nem. De mindegyiket lekeresi, legfeljebb a kódoltat nem engedi nézni, csak az EPG jelenik meg.

Kódolatlanhoz viszont nem kell semmi kártya, miután a kártya csak a titkosított stream feloldásához való.

2018. nov. 22. 09:04
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz
2018. nov. 22. 12:21
 9/15 A kérdező kommentje:

Megneztem a settop box taviranyitojaval bejon a musorujsag viszont a tv-n valamikor vagy akadozik vagy teljesen megfagy a kep es csak hang van. Ez mitol lehet?

A settop boxon nincs antenna kabeles csatlakozasi lehetoseg... :(

2018. nov. 22. 14:58
 10/15 anonim ***** válasza:

"Megneztem a settop box taviranyitojaval bejon a musorujsag viszont a tv-n valamikor vagy akadozik vagy teljesen megfagy a kep es csak hang van. Ez mitol lehet?"

Erre keresd fel az egész nap díjmentesen hívható ügyfélszolgálatot, ők tudnak személyes problémákra válaszolni.

2018. nov. 22. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!