Erdemes meg megvenni a Ps4 Pro gepet, vagy varjak inkabb a Ps5-re?

Figyelt kérdés
Elvileg 2020 elott nem fog megjelenni,viszont ha megveszem a ps4 pro-t,meg kb 3 evig siman lehet hasznalni,es meg jatekok is jonnek ki ra. Szoval bizonytalan vagyok,ha ki jott mondjuk a Ps5,es en most megveszem a Ps4 Pro gepet,mennyi ido mulva erdemes atvaltani az uj generacios konzolra?

2018. nov. 21. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha így állsz hozzá akkor várhatsz a ps5 pro ig is :D

Megéri megvenni

2018. nov. 21. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Most jó áron van már a PS4 Pro. 2 év múlva már nem is biztos, nogy a csúcsgrafikát keresed majd, hanem csak egy kis lazulást, arra meg jó kesz.
2018. nov. 21. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes a PS5-re várni vagy annak a megjelenésére tervezni a konzolvásárlást.

1., Mint minden új konzol megjelenésénél, a PS5-nél is az lesz, hogy először alig lesz rá játék. El kell telni bizonyos időnek ahhoz, hogy megjelenjen rá egy olyan felhozatal, amire már azt lehet mondani, hogy igen, most már érdemes benevezni rá.

2., Ezzel szemben a PS4 már 5 éve piacon van. Az 1., pontból adódóan pedig annyi must-have játék jelent már meg rá, hogy ha valaki csak ezekkel játszik és semmi mással, már akkor évekről beszélünk.

(Persze lehet, hogy a PS5 visszafelé kompatibilis lesz és a PS4 játékok lemezei ugyanúgy elfutnak rajta, de lehet, hogy nem. Ahogy a PS4 sem kompatibilis visszafelé hardveresen a PS3-mal.)

Szóval a lényeg: szerintem nyugodtan vegyél PS4 Pro-t! :) Rengeteg kiváló játék jelent már meg rá és hiába pletykálnak egyre többet a PS5-ről, bizony érkezik még olyan játék PS4-re is, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Az ára sem hiszem, hogy olyan drasztikusan nagyot zuhanna 1-1,5 éven belül, szóval a helyedben én biztos, hogy PS4 Pro-t vennék és nem a PS5-re várnék.

Mire kipörgeted az összes must-have PS4 címet, azon találod magad, hogy a PS5 már jó ideje a piacon van. :)

2018. nov. 21. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Most akarsz játszani, vagy pár év múlva.?

Akkor vedd meg, amikor játszani akarsz vele.

"Szoval bizonytalan vagyok,ha ki jott mondjuk a Ps5,es en most megveszem a Ps4 Pro gepet,mennyi ido mulva erdemes atvaltani az uj generacios konzolra?"

Ha hiszed ha nem, nekem még mindig ps3-am van, de a ps2-t is előszoktam venni.

2018. nov. 21. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ha hiszed ha nem, nekem még mindig ps3-am van, de a ps2-t is előszoktam venni."

+1

Annyit kivéve, hogy a PS2-m nyáron tönkrement. :(

De a PS3 nekem a mai napig pörög. A multihoz nem kell Plus tagság, jó pár régebbi PS3-as játék multija (Uncharted 2, Assassin's Creed IV, LittleBigPlanet, Red Dead Redemption stb.) még mindig aktív. Én ezekkel a mai napig elvagyok, amíg nem lövik le a szervereket, szerintem nem is váltok át addig PS4-re.

2018. nov. 21. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!