Hogyan tudnám fel rakni a tv-t a falra?
Figyelt kérdés
Kaptam szüleimtől 1 tv-t volt mellette 1 fali konzol de nem tudom hogy mégis hogyan kellene fel rakjam a falra és rá a tv-t
ez a tv: [link]
2018. nov. 20. 14:59
1/3 anonim válasza:
Hátulján ott van 4 lyuk, arra kell felcsavarozni a tartót, falra felrögzíted a konzolt, ezt meg ráakasztod.
2/3 anonim válasza:
Így van ahogy az előttem szóló írja. A falra felfúrod egy fúrókalapács vagy ütvefúró segítségével, fal anyagától függően, vídiás fúróval, műanyag dübel+facsavar. Aztán mehet rá a tv.
3/3 anonim válasza:
Fontos, hogy ellenőrizd a tévéd kézikönyvében, milyen hosszúságú csavart használhatsz a hátlapon. Ha túl hosszú csavart hajtasz bele, sérül az elektronika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!