Orion HT333 Házimozim van, hogy tudom Pc-re kötni, hogy onnan adja le a hangot?
sehogyan sem tudom működésre birni e téren és már idegesítő
cd-rádió megy a mode váltóban van egy olyan,hogy scart meg tv de hiába rakom rca-jack-el össze akkor sem ad le hangot
Egyik lehetőség a SCART-input, csak lehetőleg kapcsolós átalakítóval:
Ha nincs kapcsoló, nem tudhatod, hogy az átalakító kimenő vagy bemenő irányba van kötve. De így is csak sztereó jelet tudsz beküldeni.
Sokkal jobb lenne a digitális koax. bemenetet használni, ha van a gépen optikai kimenet, egy átalakítóval megoldható. Úgy az 5.1 átvitelt ki tudnád használni.
Köszönöm de ezt nem értem :P
pc-re akarom kötni a házimozit a tv-n scartal tökéletesen megy,nem tudom gépre kötni van a házimoziban digitalis csatlakozó de a gépen nincs nem tudom,hogy típus szerint rá-e tudnál nézni,hogy egyáltalán lehetséges e gépre kötni?
Típus szerint ránéztem az Orionra, de géped / alaplapod nem látom, hogy van-e rajta optikai kimenet például.
Analóg sztereó kimenet minden gépen van, ami Jack --> RCA --> SCART átalakítóval használható lenne.
Ne viccelj, ezt írtad:
"van a házimoziban digitalis csatlakozó de a gépen nincs"
Akkor az S/PDIF micsoda? Digitális csatlakozó.
Nem tudom, milyen alaplap, de ha ezt mondod, akkor gondolom, ilyen kellene:
Ez házilag is összerakható, ha valaki tud forrasztani.
Vásárolni dugókat külön, lehet kapni vékonyabb fajta 75 ohmos koaxiális kábelt is. (A normál TV-koax kábellel nyilván nehézkes lenne bánni.)
Sőt, most jut eszembe, létezik olyan megoldás is, amikor a 3,5 mm-es Jack mögé van beépítve az optika, így egy csatlakozó kétféle célra is használható (helytakarékosság).
Ahhoz pedig adnak ilyen tartozékot is általában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!