Az okos TV-n lehet e tárolni képeket, úgy mint egy számítógépen, pl. mappába, meghajtóra rakni?
Figyelt kérdés
Próbáltam képeket feltölteni az LG okos tv-re, de azt írja ki, a fájlfeltöltés nem támogatott, és nem is látok tárhelyet, képeket sem tudok így feltenni facebook-ra.2018. nov. 19. 11:26
1/2 anonim válasza:
Én még nemhallottam ilyenről, hogy lehet, persze ettől függetlenül lehetséges olyan tv, melynek van belső memóriája és tárhelyként lehet használni, tud felvételeket is készíteni rá, meg felhasználó is tud képeket másolni rá külső tárhelyről.
2/2 anonim válasza:
Az enyémben van belső tárhely, oda is lehet menteni, meg külsőre is. Ez is LG.
De ha a tiéd kiírja hogy nem támogatott, akkor valószínűleg azért, mert nem támogatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!