Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meddig várjak a laptop bekapcs...

Meddig várjak a laptop bekapcsolásával, ha hidegről hoztam be?

Figyelt kérdés
2018. nov. 19. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A páralecsapódást kell figyelni.

Lehetséges olyan száraz levegőjű helyiség, ahová beviszed és nem lesz semmi, lehet indítani.

Más esetben elkezd vizesedni, úgy nem lehet / nem ajánlott bekapcsolni.

2018. nov. 19. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
2 órát legalább
2018. nov. 19. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
na igen,fentebb jól írják.van egy laptopom ami gyakran van hideg nyirkos helyen.ilyenkor bekapcsolva mindig gond van a touch paddal,nem érzékel ill reagál semmire, nyilván a pára miatt.pár perc várakozás és újraindítás megoldja a gondot.sajnos én nem tudok 2 órát várni :)
2018. nov. 19. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazság szerint nem a touchpad miatt írtam, az letörölhető és nem lesz baja.

Viszont a külső páralecsapódás indikálja, hogy ugyanaz belül is lejátszódik, ami már nem jó az elektronikának.

Tehát addig kell várni, míg biztonsággal feltételezhető, hogy már belül sem lesz nedvesség.

2018. nov. 19. 16:33
 5/5 Szirty ***** válasza:

"Lehetséges olyan száraz levegőjű helyiség, ahová beviszed és nem lesz semmi"

Lehetséges, ha az egy klímakamra. A mindennapi életben nincs ilyen.

2018. nov. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!