Xbox One vagy PS4?

Figyelt kérdés

Amit találtam hasonló kérdés, a már 3 éves, gondolom azóta változtak a dolgok. Konkrétan az Xbox One-ra gondolok. (tehát nem S, Slim vagy X)

A lényeg az lenne, hogy szeretnék játszani online és offline is egyaránt. Melyiket tudnátok ajánlani, és miért?

2018. nov. 18. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Kontroller szempontjából a PS4 et javaslom (Nem tudom miért, csupán jobban tetszik és nekem kézreállób :D). Ha választanom kéne akkor az Xbox -t választanám a Game Pass miatt (Olyan előfizetés, mint a Live Gold csak itt multiplayer hozzáférés helyett, több, mint 100 játékkal kátdzhatsz az előfizetés időtartama alatt). Online játék szempontjából szerintem mind a kettő jó (A PS annyiban jobb, hogy előfizetés nélkül is játszhatsz pár multia móddal (Pl Watch Dogs ban a 4 multiplayer játékmód közül, 2 vel PS Plus nélkül is játszhatsz))

Rövid válasz: Xbox, me mé ne?

Nálam a Game Pass vitt rá, hogy Xbox -ot válasszak

2018. nov. 18. 17:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés, de ha van előfizetésem, akkor olyan játékokkal is tudok játszani, amik nincsenek "telepítve" a gépemre? Tehát lemez nélkül?
2018. nov. 18. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen persze, szerinted küldenek több mint 100 lemezt? :D
2018. nov. 18. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Itt a játékok listája:

[link]

És még hozzájön ehhez a havi 4 játék amit a Live Gold ad

2018. nov. 18. 17:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Rosszul kérdeztem. Tehát úgy gondoltam, hogy nem kell ugye telepíteni őket ahhoz, hogy online is tudjak játszani?!
2018. nov. 18. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem kell letöltened őket :D Szerinted hogyan indulnának el? (Jó lenne rá megoldás, hogy ne kelljen letöltened, de az a Microsoft nak nem érné meg így ezt nem csinálták meh)
2018. nov. 18. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
cimekért vegyél gépet, ne fordítva
2018. nov. 18. 21:35
 8/8 anonim válasza:
x box, már a kontroller miatt is, ugy vannak a gombak elhelyezve, hogy nyugalmi allapotban legyen az ujjad, nem feszul folyamatosan, kenyelmesebb
2018. nov. 20. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!