Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Számítógép felújításról lene...

Számítógép felújításról lene szó de nem értem mi is az a ddr3-4-5. Ebben szeretnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés
Én valahol láttam a gépemmel kapcsolatban hogy egy ddr3-mas setup-om van de most úgy döntöttem hogy újítok. Egy ASUS H81M-K márkás alaplapvan van most egy GTX 750 egy pentium G3260 és 2 4GB os Hyperx RAM. A kérdés az az hogy egy GTX 1050-et és egy Intel core I3-4170-et bele tudok e rakni és működni fog e vele a gép? Nem tudom hogy az alaplap támogatja e a GTX 1050-et és hogy most megláttam a processorom értékeléseinál azt a szót hogy "ddr4-et is támogatja így 5 csillag,, így megmár végkép nem vagyok benne biztos hogy az alaplap támogatja e a GTX 1050-et és az i3 4170-et. Valaki segítsen hogy mi legyen pls.

2018. nov. 18. 14:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem leírni hogy a tápom egy Nbase N-power márkájú 500w-os táp de bővebbet is tudok mutatni: [link]
2018. nov. 18. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez alaplapod processzortámogatási listáján szerepel az említett processzor, menni fog vele:

[link]

Ez az alaplap ddr3 ramokat kezel.

A videokártya is belemegy, mivel van az alaplapon pci-express slot.

A Pentium G3260 ddr3 és ddr3l memóriákat kezel, ez az Intel hivatalos oldalán olvasható:

[link]

2018. nov. 18. 15:49
 3/6 A kérdező kommentje:
végül egy [link] lett rendelve de a videókártya ha megrendelem pöcc röff lessz akkor azok alapján amit leírtál és köszönöm szépen a válaszodat!
2018. nov. 18. 17:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha még azt meg tudod mondani mi is lenne az a PCI express azzal sokat segítenél. Nem hiszem hogy nagyon szükséges lenne tudnom hogy mi is az csak érdekel.
2018. nov. 18. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

PCI express az egy foglalat, ami a videókártyát köti össze a géppel. (olyan mintha egy pendrive-ot dugnál be, csak más formájú)

Azt az nBase tápot viszont cseréld le valami normálisra, mert veszélyes kategória. (pl. Be Quiet Pure Power 10 400W)

2018. nov. 18. 19:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és a tápot mindenképpen lecserélem mert már ön a 4. Ember aki veszélyesnek ítélte :D ! Még 1x köszönöm!
2018. nov. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!