Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Újonnan vettem egy mp3 lejátsz...

Újonnan vettem egy mp3 lejátszót, de nem működik. Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

a gép nem látja, s zenét hallgatni se lehet rajta (bekapcsolni bekapcsol, de mikor rámennék a zenelejátszásra kanyec)a boltban még működött a szerkezet...

mikor bedugom a gépbe, akkor hallom az usb-s hangot, de ezen kívül nem történik semmi( csak mikor még le volt merülve az aksija, akkor töltött közben )

memóriakártya található benne.

köszönöm a segítséget előre is.

2010. jún. 25. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy kimozdult a memokártya - próbáld újra benyomni! De ha semmi, akkor ne kisérletezz, garanciás és vidd vissza!!
2010. jún. 25. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
ha van rá gari menj vissza nézesd meg...ha a boltba még jó volt akk te szúrtál el valamit.
2010. jún. 25. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:
hát nem csináltam vele semmit... hazahoztam bedugtam gépbe, hogy feltöltődjön, mikor feltöltött akkor kiszedtem, s nem nagyon működget... memória kártya jól van benne. azt tudom elképzelni, hogy sérült a csatlakozás a lejátszó és a kártya között
2010. jún. 25. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
vedd ki a memokártyát és nézd meg számitógépen, hogy jó e? A géppel próbálj rá zenét tenni, utána megint tedd vissza a lejátszóba! ha akkor se megy vidd vissza
2010. jún. 26. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
zene van a memóriakártyán, működik is, megnéztem, le is játsza a számokat.. ebből bolt lesz, úgy érzem.
2010. jún. 26. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!