Van-e értelme playstation 4-et vennem?
Üdv
Abszolút nem vagyok képben a mai játék iparban. Utóljára playstation 1-esem volt régen. Most van egy 10 éves számítógépem amivel elvagyok. Az öcsém xbox 360-asától hanyatt estem, pedig az már "régi".
Karácsonyra gondolkodok egy playstation 4 slim 1Tb-on vagy egy xbox one-on amit az öcsém nem javasol mert a ps jobb. Van egy mezei 80cm-es tv-m. Kérdés mennyi ideig lesz még ez a tipus aktuális? Lesznek-e még rá új játékok? Amik eddig vannak nem hűltek-e ki? Vannak-e online lehetőségek rajta, érdemes-e hozzájáró játékkal venni vagy csak anélkül stb...
Minden pro és kontra érdekelne.
Igen meg éri.
Mi is kb 1 hónapja vettünk egy playstation 4-et és semmi baj nincs vele.
És ha jol tudom, még mindig jönnek ki játékok hozzá.
PS4re több az exkluzív és szebb is mint a sima Xbox. Szerintem a kinézetet a TVd limitálja.
Webexploit miatt a régebbi PS4ek ~2018 júniusig kiadott tört játékokat is futtatnak.
Online játékért mind a két fél (Microsoft més Sony) extra pénzt szed, megveszed a játékot és az online előfizetés 3000 körül mozog perhó.
A következő generációt 2020ra rebesgeti mindenki, bőven aktuális még a jelenlegi.
Játékkal vagy nélküle: A preferenciáidon múlik. God of War, RD2 és Fifa csomagokat láttam. Ha ezek neked bejönnek veheted úgy 2-3ezerrel van amikor csomagban olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!