Új monitoron a kék inkább lilás?!
állítgattam de nem tűnt sehogy se teljesen jónak. bár nem vagyok egy művészlélek hogy RGB-t állítgatva be tudjam jól lőni.
Egyébként az szereztem egy minidisplayport->dp/dvi/hdmi átalakítót hogy rá tudjam kötni a régi monitort is meg az újat is egyszerre, de most a régibe dugtam azt a kábelt ami eddig az új monitorban volt és most már a régi monitornak van lilás képe. Szóval a kábellel van baj inkább. Pedig alig pár hónapos kábel...
* egy "az" odakerült fölösbe :)
...meg nem csak ezért vettem amúgy átalakítót. Laptophoz már akartam egy ideje, meg úgyse lesz két monitorom tartósan, de mind1.
Digitális átvitel, a kábel nem színezhet semmit.
Valamit nagyon elnéztél.
Épeszű ember mond olyat, hogy letöltöttem egy videót, de gyenge volt az internetkapcsolat, emiatt a film besárgult?
Pont ennyire képtelenség a HDMI stb. átvitelre ilyet mondani, csak azon tömörítetlenül megy az adat.
A kábelben négy érpár van az adatfolyamnak, de nem azért, mintha külön mennének a színek vagy hang.
Egy közös adatfolyam van, négy érpárra csak a sávszélesség bővítése miatt van szükség, pont mint a LAN-kábelnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!