Milyen fajta kazettás deck (magnó deck) -et vegyek meg használtan, amibe esetleg még otthon is könnyen bele lehet nyúlni, ha épp van vele valami probléma?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kazettás deck-et venni, mivel régről megmaradt sok kazim és kéne valami amin lejátszhatnám, de őrülnék valami olyan szerkezethez, ami könnyű-egyszerű felépítésű és nem kéne hozzá műszerész végzettség, hanem otthon is karbantartható legyen! Ajánlásokat tippeket várok!2018. nov. 10. 16:21
2/6 anonim válasza:
Elég csúnyácska az aiwa 300-as. Nekem sansui-m volt és egy yamaha. Vaterán már 14 körül vannak jók és szépek. Legalábbis nekem fontos, hogy szép legyen ami elé leülök. Mindkettő digitális számlálós volt.
4/6 anonim válasza:
Na igen, az R450 jól néz ki. Láttam már 10 körül.
5/6 Zzzoli válasza:
Viszont azt írta hogy olyat keres amit a sufniban javítgathat. Írhattam volna én is a Technics RS-TR 575-öt is :-)
Az AD-F 300 sima gagyi mechanika, szervó nélkül, egy egyszerű Dolby B-C panellel.
6/6 repulo válasza:
Egy jól felszerelt sufniban sok mindent meg lehet hebrákolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!