Vajon mi történne a hangszóróval, ha az optikai bemenetbe (S/PDIF) belevilágítanék egy erős lézertollal?
Egy olyan megválaszolatlan kérdésen töröm a fejem :D, hogy mi történne? Jobb esetben csak búgna a hangszóró, rosszabb esetben talán tönkre is menne a áramköri lapka. Sajnos nem találtam ilyen videót sem fórumot, hogy valaki ki próbálta volna. Még azon is elgondolkodtam, hogy veszek egy olcsó, esetleg egy használt hangszórót amin van S/PDIF csatlakozó és én magam kísérletezek ezzel.
Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mi történne, vagy ha esetleg van erről bármi féle videó, teszt, fórum akkor szívesen várom a linkeket. :D
A Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Semmi nem történne.
Nem búgna, nem menne tönkre.
Mire vagy kíváncsi?
Hogy miként működik? Hogy megy át a hang?
"Mivel egy mobiltelefon kamerájában elég nagy kárt tett a zöld lézer. "
Alapvetően a telefon kamerája nem lézerhez lett kifejlesztve. Ellentétben a lézerfényt használó jelátvitellel.
"Azzal tisztában vagyok, hogy, hogyan működik az optikai jelátvitel."
Nem hinném.
Meg sem fordult volna a kérdés a fejedben, nem még hogy leírd és másoktól választ várj rá.
Bizonyára felcsendülne Hillsong Worship "Let There Be Light" c. alkotása.
Mire számítottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!