Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van 1 sony lbt xb80av hifim...

Van 1 sony lbt xb80av hifim es nem tudom hogyan kell át alitani az optika digital kimenetre?

Figyelt kérdés
Ami azert lene fontos mert az aux reszevel nagyon halkan szol ha át alitom phonora akkor nagyon hangos de recseg ha video ra alitom akor szepen szol de halkan
2018. nov. 8. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Amiről te beszélsz, azok bemenetek.

De úgy látszik, még a használati utasítás is összevissza beszél, mert azt írják, hogy van egy digitális bemenet a hátán (de azt nem írják, hogy optikai, én meg nem látom, hogy mi az, lehetne koax. RCA is).

Viszont azt is írják, hogy ide lehet csatlakoztatni MD decket, felvétel céljára, amivel rögzíthető a CD-lejátszó jele, digitális átvitellel.

Egyébként az analóg csatlakkozások standard vonalszintű bemenetek, azon is szólni kellene rendesen egy szokványos eszköznek.

Kivéve a Phono-bemenet, ami érzékenyebb.

2018. nov. 8. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Kibővítem, hogy érthetőbb legyen, mire gondoltam:

Viszont azt is írják, hogy ide lehet csatlakoztatni MD decket, felvétel céljára, amivel rögzíthető a CD-lejátszó jele, digitális átvitellel. Ha így nézzük, akkor viszont kimenet. Tehát ez így ellentmondásos.

2018. nov. 8. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen mar rá jotem h kimenet a digital opyikai mert vilagit es valakinek valami hogy a phono reszet hogyan javitsam meg ? Recseg de nagyon hangosan szol a zene is vele csak csunyan szol es recseg.
2018. nov. 10. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!