Vettem az autóba egy 300W RMS 1000W mélyládát és egy 20W RMS ( Az oldalon még 200W RMS volt írva de az érkezett bekötési útmatóba már csak 20 ) 800W erősítőt. De nem szól úgy ahogy én azt elképzeltem. Lehet a kicsi RMS az oka?
Méretre is kicsinek tűnik az erősítő, talán még feszültségnövelő tápegység sincs benne, én megnézném.
Utána meg kellene mérni, hogy mennyi tápot ad a végfokoknak, abból lehet következtetni a kivehető teljesítményre.
De azt is említik, hogy 5 A maximális áramfelvétel:
5 x 14,4 = 72 W
Ha viszont csak a biztosíték 5 A, az nem jelenti, hogy annyit is vesz fel, hiszen azt nagyobbra szokás méretezni.
Egy normális fejegség többet tud annál az erősítőnél. Ezzel már normálisan meg lehet hajtani azt a ládát:
Ha sokallod rá a pénzt, akkor apróhírdetési oldalakon 15..20eFt-ért már ki lehet fogni monoblokkot.
Jézusom !
Auna végfok.......
Tudod mi van abban ?
Egy ugyanojan ic-s végfok ami az autórádióban is van,,csak durván " túlwattozva "
Ez lehetne akár az üvegtigrisben is :
Van Auna erősítőd ?
Van !
Akkor dobd ki a pi..ba rendes erősítőt kérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!