Legjobb mélynyomó?
Tegyük fel, otthon van valami "hifi" (ami önmagában is fogalomzavar), sztereó kimenet, passzív hangszórók.
Ehhez akarsz mélynyomót? Az nem megy csak úgy.
Autóba is csak úgy beteszed? Az sem olyan egyszerű.
És nem, nem fogok felvázolni ezernyi variációt, előbb neked kell pontosan közölni az adott rendszereket, hogy mihez akarod.
Nem nagyon értek ezekhez ezért kérdeztem. Hallottam olyat hogy a gépbe lehet dugni valami elosztót az egyikről a hangfal megy a másikról a mélynyomó.
Egyébként ezzel lenne használva:
"panasonic 3d space sound"
Ez csak csak egy marketing felirat a hangszórón.
Hasonló, mint amikor telefonon kérdeztem egy öregúrtól, hogy milyen típusú a TV-je, amit javítani kellene?
Erre odament és kiböngészte a készülék elejéről, hogy "standbi".
Ja értem, stand by...
Tehát így nem tudom megállapítani, hogy milyen csatlakozók lehetnek a hátán, mert továbbra is ismeretlen a készülék típusa, de mindegy is, mert olyat nem szoktak ezekre tenni, ami neked kellene.
30k ?
Nagyon necces próbálkozás, somogyinak van beépíthető erősítője 70w-s ezzel lehetne valamit kezdeni szobai célokra és 10k!
Ez így 30e kb annyit kell tenned, hogy a mélyládába építesz egy külső csatlakozót (banán) és egy 3 állású billenő kapcsolót a hangszóró-vezetékhez pl test oldalhoz, így ha meghajtásra kerül sor külső oldalról nem lesz gond a beépített végfokkal. 1-es állás passzív csatlakozó 2-es állás beépített végfok. Erre gondolnék első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!