Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » HDMI csatlakozast hogy kell...

HDMI csatlakozast hogy kell beallitani tableten, ha onnan akarok online filmet nezni, a TV-n?

Figyelt kérdés
Osdzedugtam a ket keszuleket.A tv n talaltam HDMI csatlakozast,de a tableten nem talalom.Hol lehet,gondolom a beallitasoknal,de ott nem talalom.Koszi.
2018. okt. 30. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem szoktam tabletet használni, de ennek automatikusan kellene menni elvileg.

Windows, vagy mi van rajta?

Hacsak nem sérült a HDMI bemenet vagy kimenet, ezek néha nem bírják az áram alatti dugdosást. A tablet nem volt tápra dugva közben?

2018. okt. 30. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor nem kell semmit beallitani rajta? Pedig valahol olvastam,hogy ott is kell.

Akkor csak osszedugom a ket keszuleket,elinditom a filmet a tabeten,es rogton elindul a gepen is?

2018. okt. 31. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem egészen, Windowson ez úgy szokott működni, hogy már a desktop is megjelenik a TV-n, kiterjesztve.

Meg az Eszközkezelőben is látszik.

De még mindig nem tudjuk, mi fut rajta.

2018. okt. 31. 14:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy oszinte legyek gozom sincs,de gondolom az...
2018. okt. 31. 14:23
 5/8 anonim válasza:
Figyelj, ennyire nem lehetsz teljesen analfabéta az egészhez. Ha más nem bekapcsoláskor megjelenik az adott OS jele (android - egy robot, windows - egy ablak szerű piktogramm). De a leírásból én azt vettem le, hogy te még a HDMI bemenetet se találod meg rajta (ergó: lehet nincs is)
2018. nov. 2. 22:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszi ,kedves vagy

En 50 eves no vagyok,bocsi hogy nem ertek hozza,es itt kerdezek.

Tudod nem mindeki 20 eves szamitogepzseni...akkor nem kerdeznek.

Vannak itt " analfabetak " is....

2018. nov. 3. 07:01
 7/8 anonim válasza:

Szia :)

Először is a probléma megoldásához szükséges lenne, hogy megtudjuk, milyen eszközt használsz (márka, típus, illetve az operációs rendszer --> android, iOS, windows, stb.).

Ezután ki lehetne nyomozni, hogy egészen pontosan az eszközön van-e egyáltalán HDMI port. Ha tablet, akkor valószínűleg micro-HDMI-t kell keresni, aminek a képét a következő linken megvizsgálhatod:

[link]

Várom a válaszod! :D

2018. nov. 3. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Így van, TV-szerelőként én is sok idős embernek is dolgozom, tehát erre már rég rájöttem, hogy bizonyos esetekben türelmesnek kell lenni.

Pláne, miután a kérdező hölgynél egyébként is idősebb lettem mára.

Úgyhogy ezzel nem is lenne gond, csak jó lenne több információ.

2018. nov. 3. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!