HDMI csatlakozast hogy kell beallitani tableten, ha onnan akarok online filmet nezni, a TV-n?
Nem szoktam tabletet használni, de ennek automatikusan kellene menni elvileg.
Windows, vagy mi van rajta?
Hacsak nem sérült a HDMI bemenet vagy kimenet, ezek néha nem bírják az áram alatti dugdosást. A tablet nem volt tápra dugva közben?
Akkor nem kell semmit beallitani rajta? Pedig valahol olvastam,hogy ott is kell.
Akkor csak osszedugom a ket keszuleket,elinditom a filmet a tabeten,es rogton elindul a gepen is?
Nem egészen, Windowson ez úgy szokott működni, hogy már a desktop is megjelenik a TV-n, kiterjesztve.
Meg az Eszközkezelőben is látszik.
De még mindig nem tudjuk, mi fut rajta.
Koszi ,kedves vagy
En 50 eves no vagyok,bocsi hogy nem ertek hozza,es itt kerdezek.
Tudod nem mindeki 20 eves szamitogepzseni...akkor nem kerdeznek.
Vannak itt " analfabetak " is....
Szia :)
Először is a probléma megoldásához szükséges lenne, hogy megtudjuk, milyen eszközt használsz (márka, típus, illetve az operációs rendszer --> android, iOS, windows, stb.).
Ezután ki lehetne nyomozni, hogy egészen pontosan az eszközön van-e egyáltalán HDMI port. Ha tablet, akkor valószínűleg micro-HDMI-t kell keresni, aminek a képét a következő linken megvizsgálhatod:
Várom a válaszod! :D
Így van, TV-szerelőként én is sok idős embernek is dolgozom, tehát erre már rég rájöttem, hogy bizonyos esetekben türelmesnek kell lenni.
Pláne, miután a kérdező hölgynél egyébként is idősebb lettem mára.
Úgyhogy ezzel nem is lenne gond, csak jó lenne több információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!