Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptopon miért nem jó a bluetoth?

Laptopon miért nem jó a bluetoth?

Figyelt kérdés

Szóval őszintén nem tudom h milyen típusú laptop, (nincs nálam a papírja se semmi + lány létemre nem nagyon értek ehhez.)

Azt tudom h win 10 van rajt.

Informatikus nézte meg h van rajt bluetoth, meg minden, de egyszerűen nem akar csatlakozni a hangszóróhoz, minden mást megtalál pl. tv-t de a hangszórót nem.

Mit tudnék csinálni?

(kábellel is használtam a géphez a hangfalat, de a gépben meg majd jack-csatlakozót kell cserélni, mert az meghalt..)

Szóval valaki tudna tanácsot adni?

2018. okt. 27. 13:57
 1/7 Mándity Gábor ***** válasza:

Tálca, jobb alsó sarok (üzenet ikon), csatlakozás (gomb), itt ki kell adnia.

Esetleg start menü, eszközök, Bluetooth vagy más eszköz beállítása, bluetooth.

Milyen márkáju és típusu a laptop?(Az allján álltalában fel van tüntetve egy matricán a modell szám model code vagy model number címszóval)

Milyen márkájú illetve típusú a hangszóró?

Ezek tudatában többet tudnék segíteni.

2018. okt. 27. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Hangszórót jó lenne egy telefonhoz csatlakoztatni, a próba kedvéért, hogy azzal mit csinál.
2018. okt. 27. 14:09
 3/7 A kérdező kommentje:

A laptop Acer, (mindjárt utánajárok a típusának is :D)

A hangszóró JBL CHARGE 3, ezt rendszeresen használom telefonhoz.

2018. okt. 27. 14:30
 4/7 Mándity Gábor ***** válasza:
Van a hangszórón egy bluetooth gomb. Mielőtt párosítani próbálod, ezt meg kell nyomni egyszer, majd ha elkezd villogni a hangszóró ledje, akkor párosító üzemmódba kapcsol. Ezután próbált rákapcsolni a laptopra.
2018. okt. 27. 14:53
 5/7 Mándity Gábor ***** válasza:
Ezután próbáld rákapcsolni a laptopra*
2018. okt. 27. 14:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt azért tudom, h hogyan kell csatlakoztatni egy eszközhöz, de eddig még nem sikerült a laptophoz, de próbálkozok , és köszönöm a segítséget.
2018. okt. 27. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Aki privát üzenetben írt nekem – mert azt hitte, hogy én vagyok a kérdező –, esetleg gondolkodjon el azon, hogy a nyilvános fórumok egymás okosítására vannak, a közös tudásbázis bővítésére.

Nem titkos privátozgatásra:

[link]

2018. okt. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!