Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik hangfalnak jobb a mély...

Melyik hangfalnak jobb a mély hangja?

Figyelt kérdés
Találtam egy alkalmi vételt , egy pár pioneer S-J 300 hangfalt, egy 80 wattos saba erősítővel, a hangfalnak hátul van a légnyílása , amit eddig használtam az egy sony wifi hangfalpár(rg-330)volt jóval kisebb mint a pioneer annak elől van a légnyílása csak az egyik magas hangszóró megadta magát, ,a kérdésem az lenne hogy melyik hangfal adja ki a mély hangokat jobban amelyiknek elől van vagy amelyiknek hátul a nyílása?

2018. okt. 23. 23:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Most tudtam meg hogy reflexcsőnek hívják.
2018. okt. 24. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a reflexcső kivezetés irányán múlik.
2018. okt. 24. 05:24
 3/5 anonim ***** válasza:
A helyzet ennél jóval összetettebb. Függ a hangszóró méretétől, kialakításától, méretétől, a hangfal hangolásától, elhelyezésétől, az erősítőtől, új hangfalaknál a bejáratástól, és még sorolhatnánk, milyen tényezők befolyásolják, de egy hangfal nem attól lesz jó, mert sok mélyet tud. Régi Sansui hangfalak, nem fog házat bontani, de egy jó erősítővel olyan színpadot rak eléd, hogy a bokádat lehugyozod.
2018. okt. 24. 07:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Megvettem a szerkót, a hangfalaktól nem vagyok elragadtatva eléggé nehéz belőlük a mély hangokat kicsikarni enyhén cipős doboz hangjuk van az equalizer apo kellett hogy elviselhetően szóljanak de egy húszasért így is megérte mert ez a kis saba erősítő amivel jöttek piszokul jól megmozgatja a sony hangfalaimat és alig langyosodik nem mint a Pioneer A-209R erősítőm amibe ventillátorokat kellett tegyek hogy ne égjenek le a fégfokok meg egy toroid 180 wattos trafót hogy legalább legyen benne egy kis kakaó , így a saba erősítő marad a sony hangfalakkal a pioneer erősítőt+hangfalakat passzolom tovább. Köszönöm a válaszokat.
2018. okt. 26. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja a hibás sony hangfalat sikerült megbütykölni szerencsére csak újra kellett forrasztani a kis hangszórót a tetején csak kiszedni volt nehéz mert be volt ragasztva az egész eleje elkínlódtam vele legalább 3 órát,sikerült vissza is ragasztani.
2018. okt. 26. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!