Hogyan adhatnám el az e-cigim?
Sziasztok!
Van egy egész pofás kis elektromos cigarettám, külföldről rendeltem még tavaly, viszont mára már teljesen leszoktam a dohányzás bármely formájáról, így túladnék e készüléken is.
A gond viszont az, hogy bármilyen online felületre tölteném fel a hirdetést, olyan problémába ütközök, hogy a szabályzat tiltja a dohánytermékek eladását. Ráadásul ezt a készüléket be se lehet nagyon állítani, mint más használati tárgyat, ugyanis pipa alakja van :D
Szóval az lenne a kérdésem, hogy nincs-e bármi más módja a termék eladásának az ismerősökön kívül?
Sziasztok! Köszi a válaszokat!
#1 megpróbálom ott, úgy látom ott tényleg nincs szabályozva
#2 titok :P
#3 igen, viszont a facebook alapszabályzata tiltja a dohánytermék árusítását, amiről volt nagyjából fogalmam, viszont arra nem számítottam, hogy a rendszerük simán, képek alapján is letiltja a hirdetést. Szóval nem, facebookon sajnos nem lehet meghirdetni e-cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!