Miért lassú a laptopom?
Üdv!
Nem olyan rég vásároltam egy laptopot Lenovo ideapad 320-ast
A probléma az hogy rengetegszer elgondolkodik a gépem néha meg tök gyors tudtok adni egy-két tanácsot mit tudnék tenni?
Telepítsd újra a wint,láttam egy videót írd be youtubeba,h: a garancia arra való hogy kitöröljük a srggünket/Hollywood Honda hasonló lenivo laptopról beszél,h használhatatlan!
Ha rám hallgatsz teleítsd ujra a wint ha nem javul és garis vidd vissza ha már nem akkor valszeg vinyó baja lesz
Legközelebb ne Lenovót vegyél mert szerintem nem jók vegyél asust hp-t ezek megbízható márkák!
Nem mindig éri meg spórolni!
Remélem tudtam segíteni
HP is egy kalap FOS. 210 ezres hp laptopom 2 év garancia lejárta után kicsivel a ventilátor meghalt, és nem tudom csrélni, mert ahhoz 30 ! db csavart kellene kiszednem, és az egyik beragadt (a menetben forog, de nem jön ki).
Tehát HP-t nem szabad venni!
1 valaszolonak:
Igen nekem is i3 masom van plusz nvidia
Ahogy a videókban is mondta a srác
Meglepődtem mikor vadonatúj laptop és hogy milyen gyors lesz erre kb a 8 éves lenvom lepipálta majd ha rosszabb lesz akkor vissza küldöm garanciába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!