Megérné váltani Windows 10-re Win7-ről?
szerintem megéri, nem hiszem, hogy lassabb lenne
netről bárhonnan tudsz leszedni win10 iso-t majd a "termék kulccsal" aktiválod
utána rá frissítgetsz oszt kész
Én most váltottam vissza 7-re, fél évnyi 10-es szenvedés után
Most nemrég lefrissített valami nagyot, és állandóan CRASH-elt minden, lassult folyamatosan stb.
Nyűg volt használni, szóval lezúztam, és vissza raktam a 7-est
(i7 2720QM / 24GB RAM / nVidia Quadro 3000m 2GB / 250SSD + 2TB HDD)
elhiszem utolsó, hogy egy gépen amin 24 giga ram van vergődve megy a win10...
ugyan olyan gép tulajdonságokkal rendelkező pc-m van mint a kérdezőnek, csak az enyémben 2 giga ram van és ha hiszitek ha nem, win10 32bites gyönyörűen fut rajta...
kb 2 éve lett bele rakatva egy kissebb ssd és +2giga ram
ezért átraktam 64 bitesre (ugye a 32 bit nem ismer be 4 gigát)
egy idő után kiment az egyik ram modul, 1 éve úgy használom a gépet, hogy 2 giga ram futtatja a gépen a 64 bites rendszert
nem fagy, nem csigázik
lehet azért mert tudom használni...
van egy leptopom az többet tud valamivel prociba is és van benne 4 giga ram, alapból win10 es gép...
elkezdett lassúskodni, de kegyetlenül, akkor rá kellett volna eröltetnem a win7 et??
víros keresés, felesleges fájlok törlése, frissítés, töredezettség mentesítés
és láss csodát, egy leptom ami előtte 10 perc alatt kapcsolt be úgy, hogy lássam az ikonokat az asztalon, megnyitni nem akart semmit stb
megint jött minden pillára
Próbáld meg. Én nem raknám rá. A régi gépemen még win 7 van, az új gépemen meg win 10 (eredeti). Nekem semmi bajom vele, már lassan 2 éve fent van, sose volt vele problémám.
i5 6500
16GB ram
GTX 1060 6GB
2 tera hdd
250GB ssd
Az ssd-n van az oprendszer néhány programmal együtt, minden más hdd-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!