Gta 5 online ban?
Figyelt kérdés
Mi számít bug kihasználásnak a gta 5 online-ban? Milyen büntetés jár érte? Ha rámásztam egy láthatatlan valamire ami az út fölöt volt és valoszínűleg valami bug akor az bug kihasználás?2018. okt. 14. 10:09
1/4 anonim válasza:
Szereztél vele bármilyen tisztességtelen előnyt másokkal szemben? Az lenne visszaélés, ha azzal mások játékát hátráltatnád vagy akadályoznád vagy olyan csalást használnál ami a játék dinamikáját megkerüli (például nem küldetések által szerez pénzt valaki, hanem csalóprogrammal generál).
2/4 A kérdező kommentje:
Csak rámásztam, leszálltam rá helivel és pár npc-t lelőttem arról a valamiről. Köszönöm a gyors válaszodat!
2018. okt. 14. 10:20
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként te hányas szintű vagy gta 5 ben? És akor az nem baj ha rámásztam arra a láthatatlan valamire?
2018. okt. 14. 10:27
4/4 anonim válasza:
60 körül, de az elmúlt másfél évben kevesebb mint 2 órát játszottam. Ettől függetlenül ha nem csalsz és nem csinálsz olyat ami másokat zavarhat annyira hogy reportoljanak, szerintem nincs mitől tartanod.
Elég ha abból indulsz ki, hogy azért van sok csaló, és azért mernek csalni az emberek, mert sokszor nincs következménye a dolognak. Ha mindenki garantáltan kitiltásra kerülne, nem lenne ennyi bomlasztó játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!